KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig man til tors kl. 9.00 - 16.00 og fre kl. 9.00 - 15.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

09. september 2018
Få de 4 bedste tips til at bruge musik fra DFDS
Hos DFDS bruger de både baggrunds- og livemusik. De har en bred kundegruppe og det kræver en sikker musikstrategi. Få deres fire bedste råd til musikbrug her.

09. september 2018
Mød sangskriveren bag TopGun og Barbara Moleko
Pilfinger er medskaber af hits som TopGunn’s ”Kongens Have”, Pharphars ”Lad mig Rulle dig”, Babara Molekos ”Dum for Dig”. Samtidig er han hovedperson i Djämes Brown med landeplager som ”Fugle” og ”Inficeret”. Her fortæller han, hvad det vil sige at være professionel producer og hvad det betyder, at musikken er beskyttet.

20. juni 2018
Musikken påvirker positivt
Når vi hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens nydelsescenter og påvirker vores humør og adfærd positiv. Musik kan også kamuflere stilhed og forstyrrende støj, samt skabe trygge rammer for kunder og medarbejdere i forretningen. Kort sagt: Musik påvirker os positivt på mange måder og musikken kan dermed påvirke salget og oplevelsen i din forretning.

20. juni 2018
Video: Sådan arbejder Koda for musikken
Musik har en værdi for dem, der skaber musikken, men musik har også en stor værdi for dem, der bruger den. Hver dag tænder tusindvis af forretninger for musikken, fordi den skaber gode oplevelser for både kunder og medarbejdere. Se med når Per Vers forklarer hvordan Koda arbejder for musikken.

20. juni 2018
Styr på detaljerne – og styr på musikken
Hvis du sætter dig til bords på Tisvilde Kro, der for nyligt er genåbnet, kan du være sikker på, at musikken udgør en stor del af din oplevelse. Henrik Damgaard, som er en af kroens partnere, har nemlig selv nøje udvalgt hvilke kunstnere, der leverer lydsiden til kokkens tryllerier. For både Henrik og de øvrige partnere er det nemlig gæsternes helhedsoplevelse, der er i centrum.