KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig man til tors kl. 9.00 - 16.00 og fre kl. 9.00 - 15.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

08. august 2019
Betalingen til musikken er en driftomkostning med mening
Hos Galten Sko er der altid musik. Musikken skaber nemlig liv og gør stemningen afslappet. Butiksejer Ilse Hjortnæs forklarer musikkens vigtige rolle i hendes skobutik.

21. juni 2019
Fakta investerer i musikken og giver bedre stemning til kunder og medarbejdere
I supermarkedskæden Fakta oplever de positive forandringer ved at bruge musik. De ved også, at det ikke er ligegyldigt, hvilken musik, der kommer ud af højttalerne.

27. maj 2019
Livemusik tiltrækker gæster – baggrundsmusik fastholder dem
På Bekkers Kaffebar i Tune har de et krav: Musikken må aldrig gå død. Kaffebarsejer, Niclas Bekker fortæller, hvordan livemusik gør stedet til et lokalt samlingspunkt og hvordan baggrundsmusikken skaber stemning og får folk til at blive hængende.

26. april 2019
Her er klistermærkerne sat op
Mange af jer, der bruger musik offentligt, har allerede delt budskabet ”Nyd musikken” og har sat klistermærket synligt. Hos frisører, detailbutikker, caféer, bodegaer og spillesteder rundt omkring i hele landet er klistermærket allerede sat op. Her kan du møde en frisør og kaffebar, som deler budskabet.

11. april 2019
Sådan indberetter du koncert og event
Når du har afholdt et arrangement med musik, fx livekoncerter, DJ-koncerter, festivaler og event, skal du give besked til Koda og oprette en musikaftale. Det gør du ved at indberette koncert og event. I denne videoguide kan du se hvordan du gør: