KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig man til tors kl. 9.00 - 16.00 og fre kl. 9.00 - 15.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

10. juli 2018
Kend dine kunders musikforbrug
Når du sammensætter musikken i din forretning, bør du tænke på din målgruppes musiksmag. Hvem er det, og hvad kan de lide at høre.

20. juni 2018
Musikken påvirker positivt
Når vi hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens nydelsescenter og påvirker vores humør og adfærd positiv. Musik kan også kamuflere stilhed og forstyrrende støj, samt skabe trygge rammer for kunder og medarbejdere i forretningen. Kort sagt: Musik påvirker os positivt på mange måder og musikken kan dermed påvirke salget og oplevelsen i din forretning.

20. juni 2018
Video: Sådan arbejder Koda for musikken
Musik har en værdi for dem, der skaber musikken, men musik har også en stor værdi for dem, der bruger den. Hver dag tænder tusindvis af forretninger for musikken, fordi den skaber gode oplevelser for både kunder og medarbejdere. Se med når Per Vers forklarer hvordan Koda arbejder for musikken.

20. juni 2018
Styr på detaljerne – og styr på musikken
Hvis du sætter dig til bords på Tisvilde Kro, der for nyligt er genåbnet, kan du være sikker på, at musikken udgør en stor del af din oplevelse. Henrik Damgaard, som er en af kroens partnere, har nemlig selv nøje udvalgt hvilke kunstnere, der leverer lydsiden til kokkens tryllerier. For både Henrik og de øvrige partnere er det nemlig gæsternes helhedsoplevelse, der er i centrum.

20. juni 2018
Hvem får pengene fra Koda?
Når du betaler til Koda, sender vi din betaling videre til dem, der har skabt musikken. Men det er ikke kun de store kendte navne, der får penge. Ofte er der et helt hold af kunstnere bag en enkelt sang. Og de skal selvfølgelig også have betaling for deres arbejde. Få indblik i hvem, der står bag de ti mest indtjenende Koda-sange