KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig man til tors kl. 9.00 - 16.00 og fre kl. 9.00 - 15.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

25. februar 2019
Brug musikken til at forbedre arbejdsmiljøet
Musik har stor betydning for arbejdsmiljøet i forretninger. Det er konklusionen på en rapport fra forbundet for handelsansatte i Sverige. Rapporten bygger på en undersøgelse lavet blandt 2000 svenske butiksansatte om musikkens betydning for detailforretningerne. Få tre gode råd og brug musikken til at styrke motivationen, trivslen og kunderelationerne.

30. januar 2019
Få et bevis på at musikken kan nydes hos dig
Med klistermærket "Nyd musikken" kan du vise, at du bidrager til musikken.

25. november 2018
McDonalds giver gode råd til musik i restauranten
Musikken er lige så vigtig som interiør, borde og stole i Claus Strands’ syv McDonalds restauranter. Her får du hans råd til, hvordan man kan bruge musik til at give gæsterne den bedste restaurantoplevelse.

09. september 2018
Få de 4 bedste tips til at bruge musik fra DFDS
Hos DFDS bruger de både baggrunds- og livemusik. De har en bred kundegruppe og det kræver en sikker musikstrategi. Få deres fire bedste råd til musikbrug her.

09. september 2018
Mød sangskriveren bag TopGun og Barbara Moleko
Pilfinger er medskaber af hits som TopGunn’s ”Kongens Have”, Pharphars ”Lad mig Rulle dig”, Babara Molekos ”Dum for Dig”. Samtidig er han hovedperson i Djämes Brown med landeplager som ”Fugle” og ”Inficeret”. Her fortæller han, hvad det vil sige at være professionel producer og hvad det betyder, at musikken er beskyttet.