KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig man til tors kl. 9.00 - 16.00 og fre kl. 9.00 - 15.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

30. marts 2018
Musikken påvirker medarbejdernes humør
På restauranten Nørrebro Bryghus er medarbejdernes humør noget af det vigtigste, når de sammensætter musikken. For når medarbejderne hører musik, de godt kan lide, bliver de i godt humør og det smitter af på gæsterne.

19. marts 2018
Mød kunstnerne bag Koda: Anne Linnet
Når du betaler til Koda for at bruge musik, sender vi dine penge videre til de kunstnere, der har lavet musikken. Et af Kodas mest produktive og anerkendte medlemmer er Anne Linnet. For hende er det vigtigt at være medlem af Koda, så hun kan leve af musikken.

19. marts 2018
6 gode råd til musik i forretningen
Musik har stor betydning for kundens oplevelse: Stilhed i en restaurant kan skabe akavet stemning, hvor gæsterne må hviske for at føre en privat samtale. Og stilhed i forretninger kan få kunderne til at føle sig overvågede, så de går på listefødder og mest har lyst gå igen. Derfor har vi samlet 6 gode råd som kan hjælpe dig til at tage stilling til musikken i din forretning.

27. november 2017
Få kunderne til at blive hængende
Nyere forskning viser, at musik kan påvirke vores handlinger. Når vi hører musik vi godt kan lide kommer vi lettere til at gøre ubevidste handlinger og det kan have en afgørende effekt for salget i en forretning. Hvis kunderne hører det, de kan lide, bliver de i godt humør og det kan få dem til at købe mere.

27. november 2017
Sådan skaber Steel House Copenhagen den fede stemning
På det nye københavnske luksus hostel Steel House Copenhagen er live-musik et vigtigt element for at skabe stemning. De har koncerter en til to gange om ugen - både små afslappede koncerter i deres cafe og lidt større arrangementer, som de holder i deres helt eget venue, hvor de har bygget scene. Vi har taget en snak med direktør Jep Friis Egefjord omkring, hvad livemusikken betyder for Steel House Copenhagen.

;