KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

27. november 2017
Få kunderne til at blive hængende
Nyere forskning viser, at musik kan påvirke vores handlinger. Når vi hører musik vi godt kan lide kommer vi lettere til at gøre ubevidste handlinger og det kan have en afgørende effekt for salget i en forretning. Hvis kunderne hører det, de kan lide, bliver de i godt humør og det kan få dem til at købe mere.

27. november 2017
Sådan skaber Steel House Copenhagen den fede stemning
På det nye københavnske luksus hostel Steel House Copenhagen er live-musik et vigtigt element for at skabe stemning. De har koncerter en til to gange om ugen - både små afslappede koncerter i deres cafe og lidt større arrangementer, som de holder i deres helt eget venue, hvor de har bygget scene. Vi har taget en snak med direktør Jep Friis Egefjord omkring, hvad livemusikken betyder for Steel House Copenhagen.

27. november 2017
6 nyttige tips til årets julemusik
For de fleste forretninger er julen uden sammenligning den vigtigste sæson på året. Mange detailbutikker laver størstedelen af årsomsætningen i den periode og derfor er det ekstremt vigtigt, at alting spiller – også musikken. Og netop julemusik har ekstra stor betydning i denne periode. Vi har snakket med Søren Klausen, CEO i My Instore Radio, der laver musikløsninger til virksomheder. Han giver her en række råd til julemusikken.

11. september 2017
Find de gode bands til firmafesten og få styr på reglerne
Selvom kalenderen kun skriver september, står mange virksomheder overfor at arrangere årets julefrokost, og hvis der er noget, der for alvor kan sætte gang i festen, så er det et godt liveband. Der er noget helt specielt over en intimkoncert for firmaets medarbejdere – at der kommer nogen og spiller kun for jer. Derfor har vi samlet nogle tips til, hvordan du finder gode livebands i alle prisklasser. Men inden du kaster dig over musikken, skal du selvfølgelig have styr på, om du skal have en musikaftale med Koda.

05. september 2017
Jazzkoncerter styrker brandet på Nørrebro Bryghus
På restauranten Nørrebro Bryghus har de 20 jazzkoncerter om året. Jazzen tiltrækker kunder og giver omsætning i baren, men der er også brandingmæssige tanker bag koncerterne. Vi har taget en snak med restaurantdirektør Jann Madsen omkring, hvordan de bruger livemusik i Nørrebro Bryghus.