KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig man til tors kl. 9.00 - 16.00 og fre kl. 9.00 - 15.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

03. maj 2019
Upload dit billede og deltag i konkurrencen
Når du har sat dit klistermærke op og delt budskabet ”Nyd musikken”, har du mulighed for at vinde en Marshall bluetooth-højttaler. Deltag i konkurrencen ved at uploade et billede af, hvor du har placeret dit klistermærke.

26. april 2019
Her er klistermærkerne sat op
Mange af jer, der bruger musik offentligt, har allerede delt budskabet ”Nyd musikken” og har sat klistermærket synligt. Hos frisører, detailbutikker, caféer, bodegaer og spillesteder rundt omkring i hele landet er klistermærket allerede sat op. Her kan du møde en frisør og kaffebar, som deler budskabet.

11. april 2019
Sådan indberetter du koncert og event
Når du har afholdt et arrangement med musik, fx livekoncerter, DJ-koncerter, festivaler og event, skal du give besked til Koda og oprette en musikaftale. Det gør du ved at indberette koncert og event. I denne videoguide kan du se hvordan du gør:

11. april 2019
Sådan henter du fakturakopi og retter oplysninger
På Min side kan du se din kontooversigt, hente fakturakopier og rette dine oplysninger. I denne videoguide kan du se, hvodan du bruger Min side:

25. februar 2019
Brug musikken til at forbedre arbejdsmiljøet
Musik har stor betydning for arbejdsmiljøet i forretninger. Det er konklusionen på en rapport fra forbundet for handelsansatte i Sverige. Rapporten bygger på en undersøgelse lavet blandt 2000 svenske butiksansatte om musikkens betydning for detailforretningerne. Få tre gode råd og brug musikken til at styrke motivationen, trivslen og kunderelationerne.