KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig man til tors kl. 9.00 - 16.00 og fre kl. 9.00 - 15.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

25. november 2018
McDonalds giver gode råd til musik i restauranten
Musikken er lige så vigtig som interiør, borde og stole i Claus Strands’ syv McDonalds restauranter. Her får du hans råd til, hvordan man kan bruge musik til at give gæsterne den bedste restaurantoplevelse.

09. september 2018
Få de 4 bedste tips til at bruge musik fra DFDS
Hos DFDS bruger de både baggrunds- og livemusik. De har en bred kundegruppe og det kræver en sikker musikstrategi. Få deres fire bedste råd til musikbrug her.

09. september 2018
Mød sangskriveren bag TopGun og Barbara Moleko
Pilfinger er medskaber af hits som TopGunn’s ”Kongens Have”, Pharphars ”Lad mig Rulle dig”, Babara Molekos ”Dum for Dig”. Samtidig er han hovedperson i Djämes Brown med landeplager som ”Fugle” og ”Inficeret”. Her fortæller han, hvad det vil sige at være professionel producer og hvad det betyder, at musikken er beskyttet.

20. juni 2018
Musikken påvirker positivt
Når vi hører genkendelig musik, stimulerer det hjernens nydelsescenter og påvirker vores humør og adfærd positiv. Musik kan også kamuflere stilhed og forstyrrende støj, samt skabe trygge rammer for kunder og medarbejdere i forretningen. Kort sagt: Musik påvirker os positivt på mange måder og musikken kan dermed påvirke salget og oplevelsen i din forretning.

20. juni 2018
Video: Sådan arbejder Koda for musikken
Musik har en værdi for dem, der skaber musikken, men musik har også en stor værdi for dem, der bruger den. Hver dag tænder tusindvis af forretninger for musikken, fordi den skaber gode oplevelser for både kunder og medarbejdere. Se med når Per Vers forklarer hvordan Koda arbejder for musikken.