Lyden af ... en fed workout

Den fede workout består af motiverede medlemmer, dygtige instruktører og selvfølgelig den rette musik til at sætte energiniveauet. Musik er en integreret del af ethvert fitnesscenter – men spørgsmålet er, om I spiller musik, jeres medlemmer kan lide og om I har den rette musiklicens. En musiklicens hos Koda giver fitnesscentre adgang til over 38 millioner sange – så kan I spille præcis den musik, der motiverer jeres medlemmer og skaber en energisk stemning i centret.

 

Musikken motiverer medlemmerne
Jeres medlemmer går op i musikken. Og det bør I også. De gode musikoplevelser under styrketræningen eller til holdtræningen kan være afgørende for medlemmernes valg af fitnesscenter, og musikken kan hjælpe med at fastholde eksisterende medlemmer. Derfor bør I spørge jer selv:

  • Hvem styrer musikken i vores fitnesscenter?
  • Ved vi, hvilken musik vores medlemmer kan lide?
  • Spiller vi den samme musik igen og igen …?

Et fitnesscenter, der prioriterer kvalitetsmusik og kuraterer musikken kan skille sig ud fra konkurrenterne. Derfor er det værd at overveje, hvad I sætter på anlægget. Spiller I faste fitness-klassikere, de helt nye sommerhits eller gode, gamle klassikere? I en fitnesskontekst kan den rette musik gøre træningen mere effektiv, fordi musik skaber en energisk atmosfære, der gør det lettere at presse sig selv og nyde træningen. Ved at vælge den rette musik, kan I altså bidrage til, at jeres medlemmer forbedrer deres præstationsevne og får en bedre oplevelse i træningscentret.

Holdtræning eller baggrundsmusik i receptionen?
Mange ser frem til træningssessioner på grund af musikken – uanset om det er baggrundsmusik i fitnesscentret eller udvalget sange til holdtræning. Vi ved, at musik reducerer stress og øger glæden – også når det kommer til dagens træning. Derfor vælger nogle fitnesscentre at spille baggrundsmusik i alle lokaler – alt fra receptionen og omklædningsrum til træningslokaler. Andre spiller kun musik til holdtræning og lader medlemmerne lytte til deres egen musik på løbebåndet. Heldigvis kan I få en musiklicens, der passer præcis til jeres behov. Prisen på en musiklicens afhænger af, hvordan I bruger musikken, hvor store jeres lokaler er og hvor mange holdlektioner, I har.

Se prisen på en musiklicens til fitnesscentre

Få adgang til 38 millioner musiknumre

Med en musiklicens får I adgang til over 38 millioner musiknumre fra hele verden - så kan I spille præcis den musik, jeres gæster og medarbejdere kan lide. 

Musiklicens til fitnesscentre

I kan få en musiklicens for baggrundsmusik i reception, i træningslokaler eller til holdtræning.

Tjek prisen her