Betingelser Koda

Når du besvarer Kodas kundetilfredshedsundersøgelse og deltager i konkurrencen om at vinde en trådløs B&O Beosound højtaler, accepterer du følgende vilkår og betingelser.

Når du deltager i kundetilfredshedsundersøgelsen og konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at Koda må indsamle og gemme dine data og svar fra undersøgelsen med henblik på at måle og analysere tilfredsheden overfor Koda. Det gør vi for at kunne forbedre vores kundeservice, kommunikation og markedsføring fremadrettet.

Dine data vil blive opbevaret i en periode på op til 5 år, hvorefter de vil blive slettet, såfremt der ikke er givet samtykke til yderligere forlængelse af perioden. Dine data vil i den periode blive opbevaret sikkert og forsvarligt af Koda, som dataansvarlig og udbyder af konkurrencen. Koda videregiver kun dine data til Enalyzer, som er Kodas databehandler på undersøgelsen.

Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vedrørende data om dig. Du kan derudover til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til brug af data ved at kontakte os på nedenstående, hvorefter din data vil blive slettet:

Koda
Lautrupsgade 9
2100 København
Telefon: 33 30 63 00
Mail: [email protected] 

Vi udtrækker en vinder af konkurrencen efter undersøgelsen er afsluttet og senest den 1. oktober 2022.