Spil musik, jeres gæster kan nynne med på

Musik gør os lykkelige. På en bar, i radioen, til koncert, hos frisøren – uanset, hvor vi er, bemærker vi musikken. Det er derfor, Koda kæmper for musikkens værdi og musikkens skabere. Så alle – uanset, hvor de er, kan nyde musikken.

 

Når I bruger musik til at skabe gode oplevelser for jeres gæster og kunder, er der større sandsynlighed for, at de både bliver længere, køber mere og vælger jer fremfor en konkurrent. Vidste I fx, at:

  • 81% bemærker musikken i en forretning?
  • 67% vil forlade et lokale, hvis der ikke er musik?
  • 41% vil bruge mere tid i en forretning, hvis der er musik, og hvis de nyder musikken?

Musik spiller en stor rolle. Og med den rette musiklicens, kan I spille præcis den musik, jeres gæster kan lide og som får dem til at blive lidt længere. En musiklicens hos Koda giver adgang til mere end 22 millioner værker fra hele verden - alt fra de nyeste hits til nichegenremusik og sæsonklassikere.

Få ret til at spille 22 millioner sange 

 

Glade medarbejdere giver glade gæster
Undersøgelser viser, at 77% af medarbejdere selv mener, at de er mere produktive, når der spilles baggrundsmusik i en forretning. Alene det er en glimmerende årsag til at tage medarbejderne med på råd, når I vælger musikken. Hvis I bruger en rettighedsfri musikudbyder med begrænset repertoire, kan medarbejdere hurtigt blive demotiveret af de gentagne numre. Derfor er det en fordel af have en musiklicens, der giver adgang til hele verdens repertoire.

Undgå at spille den samme sang igen og igen

 

”Restauranter hvor baggrundsmusikken passer til brandet, tjener i gennemsnit 9,1% mere end restauranter, der spiller tilfældig musik” -HUI Research/Soundtrack Your Brand.

 

Prisen på jeres musiklicens afhænger af musikbrugen
Prisen på en musiklicens fastsættes på baggrund af jeres musikbrug. For mindre forretninger, koster en musiklicens ikke mere end 20 kr. om dagen. For andre og større forretninger, koster en musiklicens lidt mere. Prisen afhænger også af, om I:

  • spiller radio, streamer musik eller viser TV i jeres forretning eller restaurant.
  • holder koncerter og events med livemusik eller indspillet musik.
  • bruger musik for medlemmer eller gæster i en forening fx filmklub eller sportsforening.
  • spiller musik på hjemmesider eller i telefonen.

Find jeres musiklicens her

 

Det er lovpligtigt at have en musiklicens
Når I spiller musik for jeres gæster og medarbejder, skal I have en musiklicens, fordi musik er beskyttet af ophavsretsloven. I skal altså have tilladelse fra dem, der har skabt musikken, før I spiller deres musik. Med en musiklicens hos Koda tager vi os af alt det administrative, så I kan spille musik uden bekymringer. Uanset, hvordan I bruger musikken i jeres forretning, så sørger Koda for, at jeres betaling går videre til musikkens skabere.

Vi håber, at jeres medarbejdere og gæster får glæde af musikken. Med en musiklicens er I med til at sikre, at der fortsat skabes ny musik.

Få adgang til 38 millioner musiknumre

Med en musiklicens får I adgang til over 38 millioner musiknumre fra hele verden - så kan I spille præcis den musik, jeres gæster og medarbejdere kan lide. 

Musikstrategi

Få vores musikstrategi tilsendt direkte til din mail. Læs mere og tilmeld dig her.

Få 6 gode råd til musik i forretningen

Musik har stor betydning for kundens oplevelse. Vi har samlet 6 gode råd, som kan hjælpe dig til at tage stilling til musikken i din forretning. Få de gode råd her

Musik kan øge salget med 9,1%

Restauranter hvor baggrundsmusikken passer til brandet, tjener i gennemsnit 9,1% mere end restauranter, der spiller tilfældig musik. Læs mere om, hvordan musik kan øge din omsætning.