Ny aftale om musik til firmafester

Koda, Gramex og Dansk Erhverv har netop indgået en aftale om betaling for brug af musik til firmafester. Aftalen gælder for alle private danske virksomheder med mindst 1.000 fuldtidsansatte (FTE). Det betyder, at I fremover skal have en musikaftale med Koda, hvis I holder firmafester med musik og har mindst 1.000 fuldtidsansatte.

Holder I firmafester og har I flere end 1.000 fuldtidsansatte i virksomheden? Så skal I fremover have en musikaftale med Koda. Den nye musikaftale er blevet til i samarbejde med Dansk Erhverv og sikrer betaling til musikkens skabere, når deres musik bruges til store firmafester. Koda sørger for at noget af den værdi, som musikken skaber for virksomhederne - fx gode oplevelser eller god stemning – går tilbage til dem, der har skabt musikken.

Når I har en musikaftale med Koda er lovligt for jer at bruge musik til alle de firmafester, I holder i løbet af året. Prisen for at bruge musik til firmafester afhænger af, hvor mange ansatte der er i virksomheden. I skal blot huske at opdatere aftalen med antal ansatte.

 

Sådan starter I musikaftalen

Har I 1.000 ansatte eller flere i virksomheden og holder I firmafester med musik? Læs mere og start musikaftalen på www.koda.dk/firmafest. Når I har startet musikaftalen er det lovligt for jer at bruge musik til alle de firmafester I holder i løbet af året.

 

Fakta om musikaftalen

  • Aftalen er blevet til efter af en afgørelse fra Østre Landsret om musik til firmafester.
  • Firmaer med over 1.000 ansatte skal have en musikaftale, når de afholder firmafester.
  • Læs mere og start din musikaftale på www.koda.dk/firmafest. 

Få mere ud af musikken

Læs flere artikler om hvordan andre forretninger bruger musik og få inspiration til hvordan du får mere ud af musikken. 

Få 6 gode råd til musik i forretningen

Musik har stor betydning for kundens oplevelse. Vi har samlet 6 gode råd, som kan hjælpe dig til at tage stilling til musikken i din forretning. Få de gode råd her

Musik kan øge salget med 9,1%

Restauranter hvor baggrundsmusikken passer til brandet, tjener i gennemsnit 9,1% mere end restauranter, der spiller tilfældig musik. Læs mere om, hvordan musik kan øge din omsætning.