Ny aftale om musik til firmafester

Koda, Gramex og Dansk Erhverv har netop indgået en aftale om betaling for brug af musik til firmafester. Aftalen gælder for alle private danske virksomheder med mindst 1.000 fuldtidsansatte (FTE). Det betyder, at I fremover skal have en musiklicens hos Koda, hvis I holder firmafester med musik og har mindst 1.000 fuldtidsansatte.

Holder I firmafester og har I flere end 1.000 fuldtidsansatte i virksomheden? Så skal I fremover have en musiklicens hos Koda. Den nye musiklicens er blevet til i samarbejde med Dansk Erhverv og sikrer betaling til musikkens skabere, når deres musik bruges til store firmafester. Koda sørger for at noget af den værdi, som musikken skaber for virksomhederne - fx gode oplevelser eller god stemning – går tilbage til dem, der har skabt musikken.

Når I har en musiklicens hos Koda er lovligt for jer at bruge musik til alle de firmafester, I holder i løbet af året. Prisen for at bruge musik til firmafester afhænger af, hvor mange ansatte der er i virksomheden. I skal blot huske at opdatere licensen med antal ansatte.

 

Sådan starter I musiklicensen

Har I 1.000 ansatte eller flere i virksomheden og holder I firmafester med musik? Læs mere og opret musiklicensen på www.koda.dk/firmafest. Når I har oprettet musiklicensen er det lovligt for jer at bruge musik til alle de firmafester I holder i løbet af året.

 

Fakta om musiklicensen

  • Licensen er blevet til efter af en afgørelse fra Østre Landsret om musik til firmafester.
  • Firmaer med over 1.000 ansatte skal have en musiklicens, når de afholder firmafester.
  • Læs mere og opret din musiklicens på www.koda.dk/firmafest. 

Få adgang til 38 millioner musiknumre

Med en musiklicens får I adgang til over 38 millioner musiknumre fra hele verden - så kan I spille præcis den musik, jeres gæster og medarbejdere kan lide. 

Musik kan øge salget med 9,1%

Restauranter hvor baggrundsmusikken passer til brandet, tjener i gennemsnit 9,1% mere end restauranter, der spiller tilfældig musik. Læs mere om, hvordan musik kan øge din omsætning.