Her er klistermærkerne sat op

Mange af jer, der bruger musik offentligt, har allerede delt budskabet ”Nyd musikken” og har sat klistermærket synligt. Hos frisører, detailbutikker, caféer, bodegaer og spillesteder rundt omkring i hele landet er klistermærket allerede sat op. Her kan du møde en frisør og kaffebar, som deler budskabet.

Musik hos frisøren er musikken et must

Hos frisøren S29 bag Enghave Plads i København har de sat klistermærket ”Nyd musikken” fra Koda og Gramex på disken – lige ved siden af den Mac-computer, de bruger til at spille musik fra.

– Der er helt sikkert forskel på, hvad vi sætter på mandag morgen og fredag eftermiddag. Og volumen. Men vi har altid musik kørende. Det er fuldstændig uundværligt, fortæller Annette Arencibia Brahe, der har arbejdet som frisør i mere end 20 år.

Musikken er ikke kun vigtig for kunderne, men også for de fem frisørers arbejdsmiljø. Annette ved, hvad hun taler om, for hun har prøvet at arbejde i en salon uden musik:

– Hos den frisør, jeg stod i lære hos, måtte vi ikke spille musik, fordi hun ikke havde en musiklicens. Så der var bare helt stille. Hun gjorde så dét, at hun tændte for tørrehjelmen nogle gange bare for at ”overdøve” den der lidt akavede stilhed. Så var der bare massiv støj i stedet, griner Annette Arencibia Brahe.

 

I kaffebaren er musikken et vigtigt omdrejningspunkt

Bekkers Kaffebar i Tune har også sat klistermærket op. Niclas Bekker Poulsen, som ejer kaffebaren, har også delt budskabet på deres Facebookside med følgende ord:

”Jeg bruger mellem 12-20.000 om måneden på musik alene […] Jeg ville selvfølgelig ønske jeg kunne slippe lidt billigere, da det er s…. mange penge for en lille biks som mig. Når det er sagt, synes jeg jo det er helt fair at der skal betales for det, så det gør jeg med glæde.”

Hos Bekkers Kaffebar bruger de både baggrundsmusik og afholder koncerter med livemusik. Niclas fortæller, at han har sat klistermærket op for at vise sine kunder, at en af hans udgifter også er til musikken. Klistermærket er placeret på kaffebarens dør.

Find Bekkers Kaffebar på Facebook og læs hele opslaget her.

 

Bestil klistermærket 

Har du endnu ikke bestilt dit klistermærke, kan du bestille det via linket her: www.koda.dk/nydmusikken.

 

Få adgang til 38 millioner musiknumre

Med en musiklicens får I adgang til over 38 millioner musiknumre fra hele verden - så kan I spille præcis den musik, jeres gæster og medarbejdere kan lide. 

Musikstrategi

Få vores musikstrategi tilsendt direkte til din mail. Læs mere og tilmeld dig her.

Få 6 gode råd til musik i forretningen

Musik har stor betydning for kundens oplevelse. Vi har samlet 6 gode råd, som kan hjælpe dig til at tage stilling til musikken i din forretning. Få de gode råd her

Musik kan øge salget med 9,1%

Restauranter hvor baggrundsmusikken passer til brandet, tjener i gennemsnit 9,1% mere end restauranter, der spiller tilfældig musik. Læs mere om, hvordan musik kan øge din omsætning.