Musik til medarbejdere

Skab de bedste oplevelser for dine medarbejdere, med musik.

Denne musiklicens er for dig, der bruger musik på arbejdspladsen, hvor min. 40 medarbejdere lytter til musikken. Det kan fx være musik i lagerhal, slagteri eller storrum.

Få din musiklicens med det samme

Skriv til [email protected] for at startet din musiklicens.

Priser

Priser for musik til arbejde  
Pris pr. medarbejder pr. år kr. 68,70;39,25;29,45

Priserne indeholder betaling til både Koda og Gramex. Klik på prisen for at se fordelingen.

Priserne er gældende pr. 1. januar 2024. 

 

Vilkår for Musik til medarbejdere

Koda/Gramex og Dansk Arbejdsgiverforening har indgået følgende rammeaftale om de vilkår, der skal gælde, når erhvervsvirksomheder stiller musik til rådighed for deres medarbejdere.

Aftalen gælder for de virksomheder, der i henhold til lovgivningen forvaltes gennem Koda/Gramex.

Aftalen gælder for virksomheder, hvor musikken anvendes som underholdning for de ansatte medarbejdere. Skibsfart falder udenfor aftalen.

Tilladelse til at anvende musikken gives efter de nedenfor anførte regler.

Når der i en erhvervsvirksomhed afspilles musik, der kan aflyttes af mindst 40 ansatte samtidig, foreligger der offentlig fremførelse.

Vederlaget beregnes pr. måned på grundlag af det forventede gennemsnitlige antal lyttere, samt oplysning om musikkilde(r). Ved brug af lejede bånd, oplyses tillige navn på musikleverandøren.

Vederlaget betales en gang årligt og omfatter hele kalenderåret. Beløbet er forfaldent til betaling den 1. juli, og skal ‑ hvis ikke andet er aftalt ‑ være Koda i hænde senest 15. juli.

Ved ændringer af beregningsgrundlaget skal dette meddeles til Koda senest 8 dage efter ændringen.

Ved for sen betaling beregnes rente i overensstemmelse med rentelovens bestemmelser. Rente tilskrives pr. påbegyndt måned. Desuden opkræves et rykkergebyr på 100,-.


Koda og Gramex friholder virksomheden for ethvert krav, der måtte opstå fra tredjepart for offentlig brug af hans værker. Det forudsætter at disse tilhører Kodas eller Gramex’ repertoire og at brugen omfattes af denne tilladelse.


Dansk Arbejdsgiverforening og Koda samt Gramex tager fornødent forbehold med hensyn til vederlag fra de virksomheder, hvor det beviseligt er medarbejderne selv der har anskaffet det tekniske anlæg og apparaterne.

 

Handelsbetingelser

1. Indberetning

Når du indberetter din brug af musik via Kodas selvbetjening, kan du vælge mellem fire forskellige betalingsformer:

- Online betaling med kreditkort

- Få din faktura tilsendt på e-mail

- Få din faktura tilsendt med posten (det koster 49,00 DKK pr. faktura)

- Betaling via EAN 


2. Priser

Alle priser i Kodas selvbetjening er angivet i DKK ekskl. moms. Der er ikke moms på det beløb du betaler til Koda, da forfatter- og komponistvirksomhed ikke er momspligtig. Alle priser i Kodas selvbetjening indexreguleres årligt.  Der tages forbehold for pris- og korrekturfejl samt prisændringer.  


3. Online betaling

Du kan betale online med Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, JCB og American Express. Firmakort udstedt inden for eller uden for EU / EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU / EØS bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort og hvor det er udstedt.  

Onlinebetalingen foregår via en sikker forbindelse til Kodas betalingssystem. De indtastede oplysninger sendes krypteret via en SSL-kryptering (Secure Socket Layer) og kan ikke læses af andre. Koda har ikke adgang til dine kortoplysninger. 

Udover de nævnte betalingskort, kan du også tilmelde din betaling til PBS, så beløbet automatisk bliver trukket fra din konto. Du kan altid se og downloade din faktura under "Min Side", når du er logget ind på Kodas Selvbetjening.

Dankort      MasterCard     Visa/Visa Electon   

Maestro       American Express      JCB                                        


4. Fortrydelses-/returret

Koda lægger vægt på tilfredse kunder. Det betyder, at hvis du har fået en musiklicens hos Koda har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får licensen, eller den dag du modtager din faktura.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele Koda, din beslutning om at fortryde licensen i en utvetydig erklæring (e-mail til Koda Kundeservice [email protected]).

Fortrydelsesretten gælder musiklicenser indgået for fremtidigt musikbrug, for musikbrug som allerede har været brugt/afholdt gælder ingen fortrydelsesret.


5. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Koda tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, systemfejl samt tekniske fejl.


6. Vilkår ved login på Koda selvbetjeningsløsning

Ved oprettelse af et login til Kodas selvbetjening vælger du et brugernavn, som er din e-mail, og et password. Dit password er personligt og må ikke videregives til tredjepart. Du bærer ansvaret for andres misbrug af disse oplysninger. 

Koda har ikke ansvar for og påtager sig ikke at kontrollere, hvilke informationer, der stilles til rådighed via dit login. Dette omfatter blandt andet informationer fra andre hjemmesider end Koda.dk, mail, links, nyhedsgrupper eller chatgrupper.

Når du downloader materiale fra internettet eller åbner programmer modtaget via mail, løber du en risiko for at inficere din hardware og software med virus. Koda har ikke indflydelse på disse forhold og kan ikke drages til ansvar herfor.

Koda er berettiget til at foretage nødvendige ændringer af login-funktionen blandt andet for at sikre en tilfredsstillende drift heraf eller for at imødekomme myndighedskrav.

Koda er ikke forpligtet til at genskabe data, som er slettet på grund af manglende brug af dit login. Koda er desuden ikke erstatningsansvarlig for tab, der er opstået som følge af tab af data på din brugerprofil.


7. Sikkerhed

Kodas betalingssystem er PCI certificeret, hvilket betyder at systemet er underlagt en lang række sikkerhedskrav. På betalingssiden benyttes sikkerforbindelse (https), som betyder at dine personlige oplysninger bliver krypteret og dermed ikke kan opfanges af andre.


8. Tvister

Musikanvendelse gennem Koda er underlagt dansk ret, hvorfor tvister afgøres ved de danske domstole


9. Ophavsret

Indholdet på dette website er ophavsretbeskyttet og tilhører Koda  (CVR. nr. 64086928). Informationerne på websitet, inklusive tekst, billeder og lyd, må ikke anvendes, hverken i privat eller kommercielt anliggende. Det må heller ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form.

Kontakt kundeservice

E-mail: [email protected]
Tlf: 33 30 63 80 
Vi er klar til at hjælpe dig mandag til fredag kl. 9.00 - 14.00.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig mandag til fredag kl. 9.00 - 14.00.

Tlf: 33 30 63 80

E-mail: [email protected]