Hvordan påvirker musikken din forretning?

Hvilken værdi har musikken i din forretning?

Hvordan påvirker musikken din forretning og hvilken værdi har det for dig, dine kunder og medarbejdere at bruge musik? Svar på spørgsmålene om musikkens værdi og deltag i konkurrencen om at vinde en trådløs højttaler til din forretning.

 

 

 

Når du deltager i undersøgelsen kan du samtidig deltage i konkurrencen og at vinde en Sony trådløs højttaler til din forretning. Vi trækker i alt tre vindere efter undersøgelsen er afsluttet den 30. april 2020.

Undersøgelsen er anonym og din besvarelse vil udelukkende blive brugt som en del af et samlet resultat der skal give indsigt i musikkens værdi samt forbedre Kodas kommunikations- og markedsføringsmateriale. Læs betingelser og vilkår her.

Få mere ud af musikken

Læs flere artikler om hvordan andre forretninger bruger musik og få inspiration til hvordan du får mere ud af musikken. 

Få 6 gode råd til musik i forretningen

Musik har stor betydning for kundens oplevelse. Vi har samlet 6 gode råd, som kan hjælpe dig til at tage stilling til musikken i din forretning. Få de gode råd her

Musik kan øge salget med 9,1%

Restauranter hvor baggrundsmusikken passer til brandet, tjener i gennemsnit 9,1% mere end restauranter, der spiller tilfældig musik. Læs mere om, hvordan musik kan øge din omsætning.