Streaming af fitness- og dansetimer

Som følge af coronakrisen ser vi mange nye forandringer i hverdagen og nye måder at få det bedste ud af krisetiden. Flere fitnesscentre, danseinstruktører og lignende tilbyder fitness- og dansetimer online. Til det skal der selvfølgelig også være musik.

I Koda har vi fuld forståelse for den svære situation som mange er i nu, grundet coronakrisen. Derfor er prisen for musikstreaming til fitness- og dansetimer reduceret frem til 1. august 2020.

Streaming af fitness og dansetimer uden betaling er gratis
Udbyder du streaming af fitness- og dansetimer med musik, som er gratis for brugere og hvor der ikke er andre indtægter forbundet med streaming, skal der ikke betales til Koda. Dog skal du have en tilladelse, som du kan få ved at skrive til kunde@koda.dk.

 

Streaming af fitness og dansetimer med betaling
Udbyder du streaming af fitness- og dansetimer med musik, hvor der er brugerbetaling, reklamer, sponsorater eller lignende er prisen reduceret til følgende frem til 1. august 2020:

  • 5 % af indtægterne forbundet med streamingen.
  • Minimumsbetaling på 250 kr. om måneden.

Er din omsætning lavere end 5.000 kr. skal du kontakte kunde@koda.dk. Er din omsætning 5.000 kr. eller derover skal du kontakte medie@koda.dk for at starte din musikaftale for streaming til fitness og dansetimer.

 

Eksisterende kunder (fitness og danseskoler)

Har du allerede en musikaftale hos Koda og betaler for baggrundsmusik til fitness eller dansetimer, skal streaming af træning medregnes i din musikaftale. Kontakt Kodas kundeservice på kunde@koda.dk, hvis du har spørgsmål eller ændringer til din eksisterende aftale.

Ovenstående priser er gældende frem til 1. august 2020.

Kontakt Broadcast og Online

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål mandag til torsdag kl. 9.00 - 16.00 og fredag kl. 9.00 - 15.00.

Tlf.: 33 30 63 90

Email: medie@koda.dk

Livestreaming i krisetider

 

Frem til den 1. juni 2020 er prisen for livestreaming af koncerter reduceret. Klik her og læs mere.