Online rapportering

Hvilken musik spiller du på din hjemmeside? Rapportér musikbruget på din hjemmeside, så sikrer Koda, at din betaling går til dem, der har skabt musikken.

Sådan gør du

Oplys, hvilken musik du bruger på din hjemmeside via rapporteringsmodulet her: Rapportering af musik på hjemmesider.

Via linket kan du logge dig på med det brugernavn og kodeord, som du anvender til selvbetjeningen. Er det første gang, du logger på, kan du oprette en ny brugerprofil her: Opret ny profil.

Hvis din hjemmeside er helt ny, og du endnu ikke har en musikaftale og ikke har modtaget faktura fra Koda, kan du skrive til internetrapportering@koda.dk. Oplys i mailen, hvilken musik du bruger på din hjemmeside. Husk at skrive hvor lange værkerne er, samt hvilken periode værkerne har ligget på hjemmesiden.

Storrapportering
Hvis du er kunde med en stor mængde musik på hjemmesiden (+50 musiknumre), er du stor-rapporteringskunde. Dette gælder fx: VOD-tjenester, Musik-streamingtjenester, Web-radioer, Instore-radioer, WebTV-stationer m.m. 

Storrapporteringskunder skal ikke indtaste manuelt i rapporteringsmodulet. I stedet beder vi dig registrere musikken i elektroniske logfiler (f.eks. Microsoft Office Excel), som sendes til Koda pr. mail. Vi sender dig nærmere information om denne form for rapportering, når din aftale med Koda er oprettet.

Kontakt
E-mail: internetrapportering@koda.dk
Telefon: 61 89 32 24

Kontakt kundeservice

Vi er klar til at hjælpe dig i Kodas kundeservice mandag til torsdag kl. 9.00 - 16.00 og fredag kl. 9.00 - 15.00.

Tlf: 33 30 64 94

Email: kunde@koda.dk

Din betaling går til dem, der har skabt musikken

Din betaling går til dem, der har skabt musikken

 

Læs mere her