Betingelser for deltagelse i kundetilfredshedsundersøgelsen

Når du besvarer kundetilfredshedsundersøgelsen og deltager i konkurrencen om at vinde en BeoPlay P2 højtaler, accepterer du samtidig nærværende vilkår og betingelser.

Når du deltager i kundetilfredshedsundersøgelsen inkl. konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at Koda må indsamle og gemme dine data og dataene fra dine svar i spørgeskemaet med henblik på at måle og analysere tilfredsheden overfor Koda. Dette er med henblik på potentielt at kunne forbedre vores kundeservice, kommunikation og markedsføring fremadrettet.

Dine data vil blive opbevaret i en periode på op til 5 år, hvorefter de vil blive slettet, såfremt der ikke er givet samtykke til yderligere forlængelse af perioden. Dine data vil i den periode blive opbevaret sikkert og forsvarligt af Koda, som dataansvarlig og udbyder af konkurrencen. Koda videregiver kun dine data til Enalyzer, som er Kodas databehandler på undersøgelsen.

Du kan til enhver tid kontakte os, såfremt du måtte have spørgsmål eller ønsker vedrørende data om dig. Du kan derudover til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til brug af data ved at kontakte os på nedenstående, hvorefter din data vil blive slettet:

Koda

Lautrupsgade 9

2100 København

Telefon: 33 30 63 00

Mail: info@koda.dk 

De tre vindere af konkurrencen udtrækkes efter undersøgelsen er afsluttet og senest den 12. november 2020