Betingelser for at deltage i undersøgelsen "Musikkens værdi i forretningen"

Ved at deltage i undersøgelsen og konkurrencen i forbindelse med undersøgelsen ”Musikkens værdi i forretningen” accepterer du samtidig nærværende vilkår og betingelser.


Betingelser og vilkår for undersøgelsen

Deltagelsen i undersøgelsen er anonym og din besvarelse har ingen indflydelse på din musikaftale og betaling til Koda. Ved at deltage i undersøgelsen giver du Koda lov til at bruge din besvarelse som en del af det samlede resultat for undersøgelsen, som vil blive brugt i fremtidig kommunikations- og markedsføringsmateriale.

Dine data vil blive opbevaret sikkert og forsvarligt af Koda, som dataansvarlig og udbyder af undersøgelsen, og hos Enalyzer som databehandler. Dine data vil blive slettet fra Enalyzer efter fem år.


Betingelser og vilkår for konkurrencen

Som tak fordi du deltager i undersøgelsen ”Musikkens værdi i forretningen” har du også mulighed for deltage i en konkurrence om at vinde en Sony bærbar trådløs højttaler SRS-XB12. For at deltage i konkurrencen skal du opgive en e-mail-adresse. Når du opgiver din e-mailadresse og deltager i konkurrencen tilmelder du dig automatisk Kodas nyhedsbrev til kunder. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Du skal være fyldt 18 år og være bosat i Danmark for at deltage i konkurrencen. Medarbejdere i Koda og Gramex kan ikke deltage i konkurrencen.

Der udtrækkes tre vindere blandt de personer, som i perioden fra den 19. februar 2020 til og med 30. april 2020 har besvaret undersøgelsen ”Musikkens værdi i forretninger” og har angivet en e-mailadresse. Vinderne udtrækkes når undersøgelsen er afsluttet, hvorefter de tre vindere vil blive kontaktet via e-mail. Vinderchancen afhænger af, hvor mange der deltager i konkurrencen.

Hvis vinderen ikke vender tilbage inden 10 dage fra udtrækningen bortfalder præmien, og der foretages en ny lodtrækning fra den samme pulje af tilmeldte som indgik i første runde. Hvis vinderen ikke opfylder vilkårene og betingelserne for konkurrencen, foretages der også en ny lodtrækning.

Præmien består af en Sony bærbar trådløs højttaler SRS-XB12, hvilket svarer til en værdi på 299 DKK. Præmien vil blive sendt til vinderens adresse, eller kan efter nærmere aftale afhentes hos Koda, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Dine data vil blive opbevaret sikkert og forsvarligt af Koda, som dataansvarlig og udbyder af undersøgelsen og konkurrencen og hos Enalyzer som databehandler. Dine data vil blive slettet fra Enalyzer efter fem år.

 

Du kan til enhver tid kontakte os, såfremt du måtte have spørgsmål eller ønsker vedrørende data om dig.

Koda
Lautrupgade 9
2100 København Ø
Telefon: 33 30 63 00
Mail: info@koda.dk