KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

22. marts 2017
Ny aftale om musik til firmafester
Koda, Gramex og Dansk Erhverv har netop indgået en aftale om betaling for brug af musik til firmafester. Aftalen gælder for alle private danske virksomheder med mindst 1.000 fuldtidsansatte (FTE). Det betyder, at I fremover skal have en musikaftale med Koda, hvis I holder firmafester med musik og har mindst 1.000 fuldtidsansatte.

28. februar 2017
Skæv popmusik til skævt design
I guldsmeden Stinne Holms butik er baggrundsmusikken hendes egne favorit sange. Men musikken er ikke kun tændt for guldsmedens egen interesse, den er også med til at tegne det samlede billede, som kunderne får af designeren i butikken.

01. februar 2017
Musik forvandler 15 minutter til 5 minutter
På pizzeriaet Cavallino kører tv'et med musikvideoer fra VH1 hele dagen og serverer pophits, der skal gøre ventetiden for kunderne kortere og holde gang i pizzabagernes tempo.

20. januar 2017
Sådan bruger du Min side
Når du har en musikaftale Koda kan du logge ind på Min side. Her kan du se din faktura og ændre dine oplysninger. Se videoen, hvor vi guider dig igennem Min side:

20. januar 2017
Video: Per Vers forklarer hvorfor det er rimeligt at betale for musik
Musik har en værdi for dem, der skaber musikken, men musik har også en stor værdi for dem der bruger den. Hver dag tænder tusindvis af forretninger for musikken, fordi den skaber en gode oplevelser for både kunder og medarbejdere. Se med når Per Vers forklarer hvorfor det er rimeligt at betale for musikken.