KUNDESERVICE

Vi er klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00

Telefon

33 30 63 80

Email

kunde@koda.dk
Seneste artikler

30. november 2016
Julemusikken hitter igen
Julehittet ’Let Love Be Love’ ligger i top tre over de mest spillede julesange i Danmark de sidste 10 år. Remee der står bag sangen, mener at en julesang kræver særlig ægthed for at blive et hit, hvis nummeret stadig skal føles friskt 18 år senere.

29. november 2016
Test din viden om brug af musik
Test din viden om brug af musik og deltag i konkurrencen om en Koda-musikquiz. Quizzen er lavet i samarbejde med BEZZERWIZZER og tester din paratviden om musik.

28. november 2016
Ny aftale for brug af musik på restaurant, cafe, hotel og bar
Koda og Gramex har i samarbejde med HORESTA og DRC indgået en ny aftale for brug af musik i hotel- og restaurationsbranchen. Formålet med den nye aftale er at forenkle priserne for brug af musik. Samtidig sikrer aftalen, at Kodas musikaftaler afspejler, den måde musikken bliver brugt på. Hvis du har en musikaftale med Koda, kan du se hvad ændringerne betyder for dig på din næste faktura fra Koda.

22. november 2016
Sådan skaber de stemning på restaurant Höst
På Cofocos restaurant Höst i København er musik med til at skabe den gode oplevelse, og ifølge restaurantens bestyrer er musikken faktisk allerbedst, når man ikke lægger mærke til den. Musikken skal ikke stjæle billedet, men sætte rammerne for den gode oplevelse.

22. november 2016
Musikken skal passe til stemningen i butikken
I tøjbutikken Rude tilpasser de baggrundsmusikken efter stemning og tid på dagen. Spice Girls styrer showet lørdag eftermiddag, men bliver lagt til hvile under et jazztæppe mandag formiddag.